Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ο ετήσιος χορός την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013.Να είμαστε όλοι εκεί!

Ο Σύλλογος Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης, υπενθυμίζει σε όλα τα μέλη και τους φίλους του, ότι την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013, στο σαλόνι δεξιώσεων " ΑΓΓΕΧΡΗΜΑ" (τέρμα Νεαπόλεως), θα πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο ετήσιο χορό και την βράβευση αιμοδοτών, για πέντε και δέκα αιμοδοσίες.
Δεδομένου ότι ο χορός αυτός είναι η μόνη εκδήλωση που ενισχύει οικονομικά τον Σύλλογο και μας δίνει την ευκαιρία να συναντήσουμε φίλους και συγχωριανούς μας, που λόγω της καθημερινότητας μας, δεν βλέπουμε συχνά, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να βρεθούμε την Κυριακή το μεσημέρι εκεί.
Στις δύσκολες μέρες που περνάμε, είναι ανάγκη να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον και κυρίως κοντά στις ρίζες μας και τον πολιτισμό μας. Χρειαζόμαστε ένα σημείο αναφοράς, και για μας τους Σιτοχωρίτες της Θεσσαλονίκης αυτό είναι ο Σύλλογός μας και αν θέλουμε να τον διατηρήσουμε και τα επόμενα χρόνια ως κληρονομιά από τους " γονείς " μας που τον έστισαν πριν από 32 χρόνια και τον έφτασαν μέχρι σήμερα από την ανάγκη να είναι κοντά σε συγχωριανούς τους και στο χωριό μας, αλλά και ως κληροδότημα στα παιδιά μας, πρέπει να τον στηρίξουμε και με την ζωντανή μας παρουσία. Ο Σύλλογος δεν είναι μια σελίδα στο διαδίκτυο ή στο facebook, είναι η επαφή μεταξύ μας με κάθε ευκαιρία και σε κάθε εκδήλωση.
Με τις ευχές μας να είστε όλοι καλά ελπίζουμε να δούμε όσο περισσότερους από εσάς γίνετε και να περάσουμε ένα όμορφο μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου