Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

15 Οκτωβρίου 2017, η εθελοντική αιμοδοσία στο


Αγαπητοί Σιτοχωρίτες, φίλοι και αιμοδότες, ο Σύλλογός μας διοργανώνει και φέτος την ετήσια εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα των αιμοδοτών του.Όπως κάθε χρόνο, η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο χωριό μας, το Σιτοχώρι Σερρών, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, από τις 9:30 π.μ.. έως 1:30 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο, που πολύ ευγενικά μας παραχωρεί ο διευθυντής , κ. Κόκκινος Δημήτριος.
Μετ...ά από 36 πλέον αιμοδοσίες δεν νομίζουμε πως χρειάζονται πολλά λόγια για να σας πείσουμε, ότι η πράξη της αιμοδοσίας είναι η μεγαλύτερη προσφορά που μπορούμε να κάνουμε στον συνάνθρωπό μας. Αυτό το γνωρίζετε καλά όσοι αιμοδοτήτε τόσα χρόνια γι αυτό και το πράττετε. και είμαστε σίγουροι πως θα το κάνετε και φέτος!
Κυρίως όμως το γνωρίζετε όσοι βρεθήκατε στην δύσκολη θέση να ψάξετε για αίμα, για εσάς ή κάποιον δικό σας. Όσοι λοιπόν δεν είστε αιμοδότες και έχετε κάνει χρήση αιματος, ακολουθήστε το παράδειγμα εκατοντάδων συνανθρώπων μας και ελάτε να αιμοδοτήσετε, ώστε αν βρεθείτε σε μια άλλη δύσκολη στιγμή, να μην είστε μόνοι σας. Ακόμη και αν για λόγους υγείας δεν μπορείτε να δώσετε αίμα οι ίδιοι, φέρτε μαζί σας κάποιον φίλο ή συγγενή σας. Αφιερώστε πέντε λεπτά από τον χρόνο και λίγο από το αίμα σας...Μόνο καλό θα κάνετε!
Δεν ξεχνάμε βεβαίως και τον μπουφέ της αιμοδοσίας μας, που κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος! Όσοι από εσάς λοιπόν θέλουν να βοηθήσουν και σ' αυτόν τον τομέα, ας επικοινωνήσουν με την κυρ. Δανιλούδη Χρυσούλα, στο 2310 746766 και 6940 637187, ή με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. γνωρίζουν.
Σας περιμένουμε!!!
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου