Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ετήσιος χορός Συλλόγου Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης 2018

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, ακόμη ένας ετήσιος χορός του Συλλόγου μας, που συμπλήρωσε φέτος 39 χρόνια από την δημιουργία του!

Κατά την διάρκεια του χορού, έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας, για το καλό του νέου έτους,την οποία μας προσέφερε ο κ. ΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ από το ζαχαροπλαστείο "ΝΤΑΛΙΑ" και η βράβευση αιμοδοτών που συμπλήρωσαν 5, 10 και 20 αιμοδοσίες!
Θα θέλαμε, λοιπόν, να ευχαριστήσουμε αρχικά όλους εσάς που... μας τιμήσατε με την παρουσία σας και στηρίξατε έμπρακτα για ακόμα μία φορά τον Σύλλογο!
Ευχαριστούμε ειδικά τον πρόεδρο του χωριού μας, κ. Νοδούλη Γεράσιμο με την σύζυγό του, τον αντιδήμαρχο κ. Κουντουρά Αθανάσιο με την σύζυγό του καθώς και τους συγχωριανούς μας από το χωριό που έκαναν αυτό το μικρό ταξίδι ως την Θεσσαλονίκη και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης, στην οποία είμαστε από φέτος και πάλι μέλος, κ. Σαμαρά Παναγιώτη με την παρέα του!
Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε και όσους προσφέρανε δώρα για την λαχειοφόρο αγορά μας, οι οποίοι με αλφαβητική σειρά είναι οι:
ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΠΟΛΥΣ,ΚΑΡΚΑΝΕΒΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΕΡΕΦΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΚΙΟΣΣΕ ΕΛΕΝΗ, ΚΙΟΣΣΕΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΚΟΥΚΟΣ ΕΥΑΝΘΗΣ,..ΛΑΛΑΪΤΑΣ ΜΑΚΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΒΑΓΙΑ, ΜΑΤΑΚΟΥΔΗ ΑΣΠΑ, ΜΑΤΑΚΟΥΔΗΣ ΤΕΛΛΗΣ, ΜΠΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΑΝΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΠΑΣΙΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ EUROMEDICA KAI DIAGNOSIS στον Λαγκαδά.
Βεβαίως θα πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και στους αιμοδότες οι οποίοι βραβεύτηκαν και είναι οι : ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΚΟΥΤΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΣΙΣΚΟΥ ΓΙΑΝΝΑ και ΧΑΤΖΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ για 5 αιμοδοσίες, ΓΚΟΥΝΤΑΝΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΠΑΝΤΣΙΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ για 10 αιμοδοσίες και ΚΡΟΥΣΟΒΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ , για 20 αιμοδοσίες!

Σας ευχαριστούμε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον παιδικό χορό μας.
Για το Δ.Σ.
η γραμματέας
Δανιλούδη Χρυσούλα










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου