Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Με επιτυχία η 37η αιμοδοσία του Συλλόγου Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης στο Σιτοχώρι


Το Δ.Σ. του Σύλλογου Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης, μετά την χθεσινή αιμοδοσία, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίησή της.
Αρχικά ευχαριστούμε την ομάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Σερρών και την γιατρό κυρία Κατερίνα Τζιούρα για την άριστη συνεργασία που έχουμε κάθε χρόνο.
Τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας που πολύ ευγενικά και χωρίς δεύτερη σκέψη, μας παραχωρεί το σχολείο για την συγκεκριμένη μέρα, ώστε να γίνεται η αιμοδοσία μας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και με περισσότερη άνεση για όλους.
Eπίσης όσους προσέφεραν όλα αυτά τα υπέροχα εδέσματα για το στήσιμο του μπουφέ μας, οι οποίοι με αλφαβητική σειρά είναι: ΔΑΝΙΛΟΥΔΗ ΒΑΪΑ, ΔΑΝΙΛΟΥΔΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΜΑΤΑΚΟΥΔΗ ΑΣΠΑΣΙΑ, ΝΟΔΟΥΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΝΟΔΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΠΕΤΣΑΓΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "FINO"), ΣΙΣΚΟΥ ΓΙΑΝΝΑ, ΤΖΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΙΤΟΧΩΡΙΟΥ
Κυρίως όμως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αιμοδότες, που ήρθαν χτες, στο χωριό μας και αιμοδότησαν γιατί χωρίς αυτούς κανείς μας δεν θα μπορούσε να διασφαλίσει την ύπαρξη και λειτουργία της τράπεζας του Συλλόγου μας.
Γι αυτό τους Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά και τους ευχόμαστε να είναι πάντα γεροί και να συνεχίσουν το θεάρεστο αυτό έργο της προσφοράς αίματος όσο περισσότερο μπορούν.
Για όσους δεν μπόρεσαν για κάποιο λόγο να αιμοδοτήσουν χτες στο χωριό, να υπενθυμίσουμε ότι μπορούν να πάνε σε οποιδήποτε νοσοκομείο τους βολεύει και να δώσουν αίμα για την τράπεζα του Συλλόγου Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης, δινοντας τον Αριθμό Μητρώου της τράπεζάς μας που είναι ο 12709 και εχοντας μαζί τους απαραιτήτως τον ΑΜΚΑ τους.
Αξιζουν σε όλους σας πολλά συγχαρητήρια. ευχόμαστε και ελπίζουμε το παράδειγμά σας να ακολουθήσουν και άλλοι.
Σας ευχαριστούμε.
για το ΔΣ










































Πηγή : Σύλλογος Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου