Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Σιτοχώρι : Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η ετήσια αιμοδοσία


Την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 στο δημοτικό σχολείο Σιτοχωρίου, θα γίνει η ετήσια αιμοδοσία για την τράπεζα των αιμοδοτών του Συλλόγου Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης.
Γνωρίζουμε όλοι την μεγάλη έλλειψη αίματος, που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της χώρας μας αλλά και πόσο σημαντικό είναι για τον καθένα μας να μπορούμε να έχουμε το αίμα που χρειαζόμαστε εμείς ή κάποιος συγγενής μας σε μια δύσκολη στιγμή για την υγεία μας. Γι αυτό πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.
Ιδιαίτερα όσοι έκαναν χρήση αίματος της τράπεζας του Συλλόγου μας και δεν ήταν τακτικοί αιμοδότες, έχουν ηθική υποχρέωση να έρθουν να αιμοδοτήσουν οι ίδιοι ή κάποιος συγγενής τους.
Φυσικά θα υπάρχει και φέτος ο καθιερωμένος πλέον μπουφές, για όσους βρεθούν στην αιμοδοσία. Όσοι λοιπόν θέλουν να προσφέρουν κάποιο έδεσμα,γλυκό ή αλμυρό για τον μπουφέ μας, μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματέα του Συλλόγου μας κ. Δανιλούδη Χρυσούλα στα τηλ: 2310 746766 και 6940 637187 ή με οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου μας γνωρίζουν.
Ελπίζουμε πως θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και θα καταφέρουμε και φέτος να έχουμε μία πετυχημένη αιμοδοσία.

Για το Δ.Σ.
η γραμματέας
Δανιλούδη Χρυσούλα

1 σχόλιο:

  1. As claimed by Stanford Medical, It's in fact the ONLY reason women in this country get to live 10 years more and weigh an average of 19 KG lighter than us.

    (And actually, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some secret exercise and absolutely EVERYTHING about "HOW" they are eating.)

    P.S, I said "HOW", not "what"...

    TAP this link to reveal if this little test can help you discover your true weight loss possibility

    ΑπάντησηΔιαγραφή