Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Σύλλογος Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης : Πραγματοποιήθηκε η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία


Πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας, στις 4 Οκτωβρίου 2020, η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία.

































Πραγματικά η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη, γιατί είδαμε πως, παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε γενικά λόγω κορωναϊού, ανταποκριθήκατε πάρα πολλοί στο κάλεσμά μας και καταφέραμε έτσι να έχουμε μία πλήρως επιτυχημένη αιμοδοσία.
Η συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών ήταν άψογη. Γι αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, την γιατρό κυρ. Τζιούρα Κατερίνα και την ομάδα της, που για μία ακόμη χρονιά, ήρθαν στο χωριό μας και με πολύ υπομονή και ευγένεια, έβγαλαν εις πέρας την αιμοδοσία, σε κάπως, ομολογουμένως, δύσκολες συνθήκες εφέτος.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο κυρ. Τσιάντα Κωνσταντίνο, που χωρίς δεύτερη σκέψη, μας παραχώρησε το κτήριο της κοινότητας για την διενέργεια της αιμοδοσίας.
Η αιμοδοσία μας όμως πλαισιώνεται τα τελευταία χρόνια και με έναν καταπληκτικό μπουφέ από νόστιμα εδέσματα για τους αιμοδότες μας, προσφορές συγχωριανών και φίλων. Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για το στήσιμο του μπουφέ μας, με ονομαστική σειρά, τους: ΚΑΡΚΑΝΕΒΑΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (πίτσα "realle"), ΝΟΔΟΥΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΝΟΔΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΠΕΤΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΠΕΤΣΑΓΚΑ ΒΑΓΓΕΛΗ (Ζαχαροπλαστείο 'FINO"), ΣΗΛΙΑΧΑ ΣΤΕΛΙΟ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΙΤΟΧΩΡΙΟΥ, ΤΖΗΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΣΙΜΠΛΕΚΗ ΝΙΚΟ (καφέ "ΝΙΚΟΣ' στον Αχινό, και ΤΣΙΩΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ.
Εδώ θα μας επιτρέψετε να ευχαριστήσουμε και κάποιους συγχωριανούς μας για την οικονομική τους προσφορά προς τον Σύλλογο, οι οποίοι είναι: ΜΑΤΑΚΟΥΔΗ ΑΣΠΑΣΙΑ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ-ΤΣΙΑΡΕΚΤΣΗ ΕΛΕΝΗ, ΔΑΝΙΛΟΥΔΗ ΜΙΧΑΛΗ και ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.
Φυσικά αυτούς που πρέπει να ευχαριστήσουμε περισσότερο, είναι όσους ήρθαν να αιμοδοτήσουν, είτε τα κατάφεραν είτε όχι. Χωρίς την προσφορά τους αυτή, δεν θα μπορούσε να υπάρχει η τράπεζα αίματος. Τους αναφέρουμε με σειρά προσέλευσης. Ευχαριστούμε πολύ λοιπόν, τους: ΣΤΑΥΡΙΝΟ ΧΡΗΣΤΟ, ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΣΤΑΜΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΤΟΛΙΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΚΡΟΥΣΟΒΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΚΡΟΥΣΟΒΑΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΓΚΟΓΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΑΓΓΕΛΟ, ΚΕΣΙΔΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ, ΚΕΣΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΤΙΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, KOSTADINOVSKI NENAD, ΧΟΤΟΜΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΧΡΥΣΑΦΗ ΑΝΤΩΝΙΟ, ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΓΚΟΥΝΤΑΝΟΥΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΕΛΕΝΗ, ΛΕΜΟΝΙΑ ΧΑΡΙΣΤΟ, ΛΑΜΠΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΘΕΟΔΩΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΠΕΤΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΝΟΔΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΜΕΡΜΗΓΚΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ, ΤΣΙΑΚΙΡΗ ΣΤΕΡΓΙΟ, ΛΑΛΑΪΤΑ ΑΒΡΑΑΜ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ ΠΑΤΡΑ, ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ, ΒΟΥΖΙΚΗ ΑΓΓΕΛΟ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝ, ΣΙΣΚΟΥ ΓΙΑΝΝΑ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΝΑΣΙΟ ΧΡΗΣΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΚΟΣΜΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΚΑΡΟΥΣΗ ΜΑΓΔΑ, ΤΟΛΙΟΥΔΗ ΛΑΜΠΡΟ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟ, ΒΕΝΤΑ ΑΣΤΕΡΙΟ, ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΛΕΚΟ, ΓΚΟΥΝΤΑΝΟΥΔΗ ΑΧΙΛΕΑ, ΘΕΟΔΩΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΜΑΣΛΑΡΙΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΜΑΣΛΑΡΙΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΜΗΧΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΠΑΠΑΔΑ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟ, ΓΚΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΠΕΤΣΑΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΠΑΣΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΝΕΣΤΩΡΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΠΑΠΑΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΗΛΙΑΔΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΤΣΙΛΦΙΤΣΙΚΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ και τους ευχόμαστε να είναι πάντα γεροί και να μπορούν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο. Μακάρι το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν κι άλλοι!
Εμείς από την μεριά μας τους υποσχόμαστε να κάνουμε όσο το δυνατόν σωστότερη χρήση του αίματός τους, ώστε να μην προδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν με την συμμετοχή τους στην τράπεζά μας.
Τέλος θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για την μικρή ταλαιπωρία της αναμονής, αλλά έπρεπε να κρατήσουμε όλα τα μέτρα ασφαλείας που μπορούσαμε, για το καλό όλων.
Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους!

Με απεριόριστη εκτίμηση
για το Δ.Σ.
η πρόεδρος

Δανιλούδη Χρυσούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου