Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Στον αγιασμό του Δ.Σχ. Σιτοχωρίου ο Δήμαρχος Βισαλτίας και ο Πρόεδρος του χωριού


 Στην τελετή αγιασμού των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βισαλτίας παραβρέθηκε την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινός.

Ο κ. Μασλαρινός, μεταξύ άλλων, έδωσε το παρόν και στο Δημοτικό Σχολείο Σιτοχωρίου, καθώς και στο Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο Νιγρίτας, όπου φοίτησε στα μαθητικά του χρόνια. Παρών στον αγιασμό ήταν επίσης και ο Πρόεδρος του Σιτοχωρίου Κώστας Τσιάντας. Την τελετή τέλεσε ο ιερέας του χωριού πατήρ Στέφανος, συνοδευόμενος από τον ιεροψάλτη Παναγιώτη Μπράκη. 


Στον χαιρετισμό του για τη νέα σχολική χρονιά ο Δήμαρχος Βισαλτίας είπε : "Να προσέρχεστε στο σχολείο με χαρά. Να αγαπάτε το σχολείο. Να αγαπάτε τους δασκάλους σας, όπως σας αγαπάν και αυτοί. Να τους ακούτε. Να αγαπάτε τους συμμαθητές σας και να αλληλοστηρίζεστε. Να αγαπάτε τα βιβλία και το διάβασμα. Θα σας δώσουν γνώση και η γνώση είναι δύναμη. Είναι το μέλλον σας και θα σας οδηγήσει στη ελευθερία. Η γνώση είναι το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να σας πάρει κανείς. Να έχετε υγεία και πρόοδο! Καλή σχολική χρονιά!" 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου