Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Εθελοντική αιμοδοσία στις 6 Οκτωβρίου 2013

Η Τράπεζα αίματος του Σιτοχωρίου με πρωτοβουλία του Συλλόγου Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης και τη συμπαράσταση της Τοπικής Κοινότητας, των Συλλόγων του χωριού, των Εθελοντών Αιμοδοτών και της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Σιτοχωρίου σας προσκαλεί  στην ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6/10/2013, σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Σιτοχωρίου, που πολύ ευγενικά μας παραχωρεί η διευθύντριά του, από τις 8:30 π.μ. εώς 1:30 μ.μ, δείχνοντας έτσι τη μεγάλη μας αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα μας και την περιοχή της με τους Ανθρώπους της.



Όπως ίσως γνωρίζετε, φέτος η ανάγκη για αίμα ήταν πολύ μεγάλη σε όλους τους νομούς της χώρας. Και στο Νοσοκομείο Σερρών αλλά και στην τράπεζά μας, κυριολεκτικά φτάσαμε στα όριά μας. Κατά συνέπεια, πρέπει φέτος να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο να συνεισφέρουμε όλοι στην τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας, είτε δίνοντας αίμα οι ίδιοι, είτε διαδίδοντας το γεγονός και φέρνοντας άλλους να αιμοδοτήσουν, φίλους ή συγγενείς, αν οι ίδιοι δεν μπορούμε.
Κυρίως όσοι έχετε επωφεληθεί από την ύπαρξη της τράπεζας αίματος του Συλλόγου μας, σε μια ώρα ανάγκης και κάνατε χρήση αίματος από αυτή, έχετε ηθική υποχρέωση να είστε εκεί την Κυριακή στις 6 του Οκτώβρη. 

Όσοι δεν μπορέσουν, για κάποιο λόγο, να βρεθούν στο χωριό μας εκείνη την ημέρα, μπορούν να απευθυνθούν σε ένα νοσοκομείο - κέντρο αιμοδοσίας της περιοχής τους, και να δώσουν λίγο από το αίμα τους, δηλώνοντας "για την τράπεζα του Συλλόγου Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών". Μην το αμελήσετε!

Δώστε μας την δυνατότητα να μπορέσουμε να είμαστε για μια ακόμη χρονιά δίπλα σε όσους συγχωριανούς μας ή αιμοδότες μας, χρειαστούν αίμα και να τους απαλλάξουμε, τουλάχιστον, από το άγχος της αναζήτησης αίματος σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής τους. 


Ελπίζοντας πως να ανταποκριθείτε και φέτος στο κάλεσμά μας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων! 


Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει και φέτος μπουφές με χειροποίητα εδέσματα, για τον οποίο θα χρειαστούμε την βοήθειά σας. 

Όσες και όσοι θα θέλανε να συμμετέχουν στο στήσιμο του μπουφέ προσφέροντας κάποιο έδεσμα ή εθελοντική προσωπική βοήθεια εκείνη την ημέρα, παρακαλώ να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου γνωρίζουν, ή με την κα Δανιλούδη Χρυσούλα στα τηλ: 2310 746.766, 2310 745.893 και κιν. 6940 637187.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου