Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Και τώρα η αιμοδοσία στις 19 Οκτωβρίου 2014

Αγαπητοί Σιτοχωρίτες, αγαπητοί αιμοδότες.
Με χαρά επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε ότι προγραμματίστηκε και η φετινή , 33η κατά σειρά, αιμοδοσία μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου, όπως πάντα στο χωριό μας, το Σιτοχώρι Σερρών, σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου, που πολύ ευγενικά μας παραχωρεί τα τελευταία χρόνια, η Διευθύντρια κυρ. Βαϊα Διαμαντή, κατά τις ώρες: 8: 30 το πρωί εως 1:00 το μεσημέρι. 

Δεν θα κουραστούμε να σας υπενθυμίζουμε ότι η αιμοδοσία είναι η μεγαλύτερη μορφή προσφοράς στον συνάνθρωπό μας και για τον Σύλλογό μας το σπουδαιότερο έργο του. Γι αυτό θα πρέπει να δώσουμε όλοι το παρών, ιδιαίτερα φέτος, δεδομένου ότι την φετινή χρονιά είχαμε αυξημένη ζήτηση αίματος. Δέκα λεπτά προσφοράς ζωής δεν θα σας βγάλουν απ’ το πρόγραμμά σας. Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε μια τράπεζα αίματος ισχυρή σε αριθμό φιαλών αίματος που θα μπορεί να εξυπηρετήσει όποιον βρεθεί σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του.
Ιδιαίτερα αν έχετε κάνει χρήση αίματος από την τράπεζά μας γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι αυτό και θεωρούμε ηθική υποχρέωσή σας να είστε και εσείς εκεί, μαζί μας σ’ αυτή την προσπάθεια. Ακόμα και αν εσείς δεν μπορείτε να αιμοδοτήσετε, φέρτε κάποιον συγγενή ή φίλο σας.
Ελπίζοντας πως θα ανταποκριθείτε και φέτος σ’ το κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ’ των προτέρων.

Επίσης θα υπάρχει και φέτος μπουφές , κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας, με χειροποίητα εδέσματα. Γι αυτό όσες και όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και σ’ αυτόν τον τομέα, παρακαλώ να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλλος του Συλλόγου .
Φιλικά για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                               Η Γεν. Γραμματέας
Δ. Βακαλούδης                                             Χρ. Δανιλούδη

Εμείς φύγαμε κιόλας....

Δημήτρης Κούκος Η Αιμοδοσία που γίνεται κάθε χρόνο με πρωτοβουλία του Συλλόγου Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης, είναι μια κορυφαία πράξη αγάπης και αλτρουισμού των Σιτοχωριτών προς τους ανθρώπους. Είναι δώρο ψυχής του Σιτοχωρίτη προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό του. Οι Σιτοχωρίτες ξεπερνώντας τον αρχικό τους φόβο και τις προκαταλήψεις συμμετέχουν ομαδικά πλέον στην αιμοδοσία. Συγχαρητήρια σε όλους τους αιμοδότες που προσφέρουν το αίμα τους και σώζουν ανθρώπινες ζωές. Συγχαρητήρια και στον Σύλλογό μας που διαφυλάττει την Τράπεζα αίματος ως κόρη οφθαλμού. Δυστυχώς μέχρι σήμερα η παραγωγή αίματος με τεχνητά μέσα είναι αδύνατος,έτσι μοναδική πηγή αποτελεί ο άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου