Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

"Η ΠΡΟΙΚΑ" με τη ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Μετά τις Σέρρες και στη Θεσσαλονίκη


Λίγα λόγια για τη θεατρική παράσταση από την Καίτη Μιχαηλούδη - Χατζηφυσέντζου

Αγαπημένη μας φίλη και συγχωριανή Στέλλα,σε απολαύσαμε χτες στην ωραία παράστασή σου!!!Συγχαρητήρια και σε σένα και σε όλους τους συντελεστές του έργου.Μας συγκίνησες, μας προβλημάτισες,μας έκανες να γυρίσουμε πίσω στο παρελθόν μας,όπως έκανε την ημέρα των γενεθλίων της η ηρωίδα του έργου η Αρετή,μια πενηνταοκτάχρονη ανύπαντρη γυναίκα την οποία ενσάρκωσες με πολύ μεγάλη επιτυχία!
Το έργο αφορά όλους,γιατί έχει κεντρικό θέμα την ανθρώπινη ΜΟΝΑΞΙΑ,ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι στη σύγχρονη κοινωνία,αλλά και πολλοί φοβούνται ότι θα έρθουν αντιμέτωποι μ`αυτό,κυρίως όσο γερνάνε.Στο μυαλό μου έρχονται τα λόγια της μητέρας μου που άκουγα από παιδί:"Μοναχός ο άνθρωπος στον παράδεισο δεν κάνει".Όλοι κάτι βρίσκουμε στο έργο αυτό που θα μας αγγίξει,θα μας συγκινήσει,θα μας κάνει να θυμηθούμε κάτι από τα δικά μας.Γιατί η Αρετή μπορεί να μην παντρεύτηκε,αλλά δεν ήταν μια ανέραστη γυναίκα στη ζωή της και οι άνδρες με τους οποίους σχετίστηκε είναι χαρακτηριστικοί τύποι της ελληνικής κοινωνίας.Παρόλο που το έργο καταπιάνεται με ένα δύσκολο θέμα,υπάρχουν στιγμές που βγάζουν γέλιο και αυτό το καταγράφω στα θετικά του.

Σου ευχόμαστε να είσαι πάντα καλά και να συνεχίσεις με επιτυχία τις παραστάσεις
σου!!!

Γιάννης Ξυπόλυτος
Εξαιρετική ερμηνεία!

Αθανάσιος Μασλαρινός
Μια μοναδική Στέλλα Παπαδημητρίου σε μία καταπληκτική παράσταση χθες, που επαναλαμβάνεται το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου στα "Αστέρια", στις Σέρρες.



Νάσος Κουντουράς
Συγκινηση προβληματισμο και αισιοδοξια μας χαρισες με την εξοχη ερμηνια σου Στελλα. Καλη συνεχεια και παντα επιτυχιες!!!


Ο Συλλογος Σιτοχωριτων Θεσ/νικης συγχαιρει την συντοπιτισσα 'μας Στελλα Παπαδημητριου για την κατα κοινην ομολογια επιτυχια της στην παρασταση που δοθηκε στα '' Αστερια'' στις Σερρες και τηςευχεται παντα επιτυχιες 
Για το Δ.Σ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Βαΐα Τσιουτσιουρά


Μπράβο και από την Αυστραλία!  Σας χαιρετώ όλους τους Σιτοχωρίτες να 'στε καλά!


Οι συγχωριανοί μας, και όχι μόνο, της Θεσσαλονίκης να ξέρουν ότι από 15 Οκτωβρίου, η παράσταση θα παίζεται κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ στο θέατρο <<ΣΟΦΟΥΛΗ >> στην οδό Σοφούλη στην Καλαμαριά.Μη χάσετε αυτή την παράσταση!Αξίζει να τη δούμε όλοι!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου