Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Σάββατο, βράδυ, 6 Φεβρουαρίου ο χορός του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΙΤΟΧΩΡΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Aγαπητοί Σιτοχωρίτες, 

αιμοδότες, μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας, ελπίζοντας πως σας βρίσκουμε όλους καλά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έφτασε και πάλι ο καιρός για τον ετήσιο χορό μας! 

Όπως φυσικά γνωρίζετε, ο χορός του Συλλόγου μας, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Σιτοχωρίτες και τους φίλους μας, να βρεθούμε στον ίδιο χώρο, να συναντήσουμε γνωστούς, που λόγω της καθημερινότητας έχουμε να δούμε καιρό, να διασκεδάσουμε μαζί και να νιώσουμε πιο κοντά στις ρίζες μας, που δεν πρέπει να ξεχνάμε.
Εφέτος, για να ικανοποιήσουμε πολλούς από τους συγχωριανούς μας που το ζητούσαν τα τελευταία χρόνια, ο χορός μας θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, το βράδυ, στην κοσμική ταβέρνα "ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ" πρώην "Ανατολή" στο7,5ο χιλ. Θεσσαλονίκης - Ασβεστοχωρίου, στο Ρετζίκι.



Η τιμή της πρόσκλησης θα είναι και πάλι 15€, με ποικιλία κρεατικών κατά άτομο και απεριόριστο ποτό, ενώ η ώρα προσέλευσης είναι 8:30 μ.μ.
Στο χορό θα πραγματοποιηθεί και φέτος η κοπή της βασιλόπιτας και η βράβευση των αιμοδοτών που αιμοδότησαν για την τράπεζά μας για 5, 10 και 20 και πλέον χρόνια!!!
Το λιγότερο που μπορούμε λοιπόν να κάνουμε όλοι μας, είναι να είμαστε εκεί να τους χειροκροτήσουμε και να στηρίξουμε για μια ακόμα φορά τον Σύλλογό μας, τον Σύλλογο των Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης.


Ας μην τα θεωρούμε όλα δεδομένα, Ας βοηθήσουμε όλοι σε τέτοιες συλλογικές προσπάθειες που γίνονται για να διατηρήσουμε τον πολιτισμό μας, την κοινωνική προσφορά και κυρίως την επαφή μεταξύ μας και με τις ρίζες μας!!!

Με τις καλύτερες ευχές μας
το Δ.Σ.


Ακολουθούν φωτογραφίες από παλαιότερο χορό του Συλλόγου (Από την Αθανασία Τσιακίρη)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου