Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Φωτογραφίες από τον χορό του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΙΤΟΧΩΡΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 6/2/2016

Την Καθιερωμένη πατροπαράδοτη βασιλόπιτα και τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε και φέτος ο Σύλλογος Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης.

Είναι μια ετήσια συνάντηση, η οποία δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Σιτοχωρίτες και τους φίλους, να βρεθούν στον ίδιο χώρο, να συναντήσουν γνωστούς, που λόγω της καθημερινότητας έχουν καιρό να δούν, να διασκεδάσουν μαζί, να ανταλλάξουν ευχές και απόψεις και να νοιώσουν πιο κοντά στις ρίζες τους, που δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει.
Προς ικανοποίηση λοιπόν πολλών συγχωριανών, συγγενών και φίλων που πολύ χαρά και καλή διάθεση συμμετείχαν στην εκδήλωση, ο χορός έγινε το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, το βράδυ, σε κοσμική ταβέρνα στο Ρετζίκι της Θεσσαλονίκης.
Στο χορό, εκτός από την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε φέτος και η βράβευση των αιμοδοτών που αιμοδότησαν για την τράπεζά αίματος του Συλλόγου για 5, 10 και 20 και πλέον χρόνια!!!
Το πολυπληθές κοινό που ήταν εκεί χειροκρότησε τους αιμοδότες και στήριξε για μια ακόμα φορά τον Σύλλογό των Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης διασκεδάζοντας παράλληλα με πολύ κέφι και χορό ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ευχαριστούμε όλους για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό! 




















































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου