Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Την Κυριακή 9-10-2016 η αιμοδοσία στο Σιτοχώρι από το Σύλλογο Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης


Αγαπητοί Σιτοχωρίτες, αιμοδότες και φίλοι του Συλλόγου μας, θα θέλαμε αρχικά να ευχηθούμε σε όσους έχουν παιδιά στο σχολείο, καλή σχολική χρονιά, καλή πρόοδο στα παιδιά σας και υγεία σε όλους σας.


Κατόπιν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έφτασε και πάλι ο καιρός της καθιερωμένης αιμοδοσίας μας, που πραγματοποιούμε κάθε Οκτώβριο στο χωριό μας , το Σιτοχώρι. Για φέτος η αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί για την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2016. Και όσοι θέλουν να αιμοδοτήσουν θα πρέπει να προσέλθουν από τις 9:00 το πρωί έως και τις 1:30 το μεσημέρι στο Δημοτικό Σχολείο Σιτοχωρίου. 
Δεν θα κουραστούμε να σας υπενθυμίζουμε πως η πράξη της αιμοδοσίας είναι η μεγαλύτερη προσφορά στον συνάνθρωπο, στους συγγενείς μας και στον ίδιο μας τον εαυτό! Ας αφιερώσουμε λίγο από τον χρόνο και το αίμα μας, ώστε εκτός των άλλων, να έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε χρήση του αίματος από την τράπεζα του Συλλόγου Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης, εάν κάποια στιγμή παραστεί ανάγκη σε εμάς τους ίδιους ή σε κάποιο μέλος της οικογένειάς μας.
Ελπίζουμε πως και φέτος θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, και θα μπορέσουμε όλοι μαζί να συγκεντρώσουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό φιαλών αίματος ώστε να έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε τις ανάγκες σε αίμα που θα προκύψουν μέχρι την επόμενη αιμοδοσία μας.
Φυσικά όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα υπάρχει μπουφές με χειροποίητα εδέσματα από τους αιμοδότες και φίλους του Συλλόγου μας. Όσοι λοιπόν θέλουν να βοηθήσουν και σ΄αυτόν τον τομέα, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με την κ. Δανιλούδη Χρυσούλα, στα τηλ.2310-746-766 - 2310-745-893 και κιν 69 40 63 71 87 ή με οποιοδήποτε άλλο μέλος του Συλλόγου γνωρίζουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου