Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

O ετήσιος χορός του Συλλόγου Σιτοχωριτων Θεσσαλονικης





Aγαπητοί Σιτοχωρίτες, αιμοδότες και φίλοι του Συλλόγου μας, αφού σας ευχηθούμε και πάλι καλή χρονιά, και ελπίζοντας πως σας βρίσκουμε όλους καλά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει προγραμματιστεί και για φέτος, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας, κατά την διάρκεια του οποίου θα γίνει και η κοπή της βασιλόπιτας για το καλό του νέου έτους, καθώς και η βράβευση των αιμοδοτών που συμπλήρωσαν 5 και 10 αιμοδοσίες. 

Γνωρίζουμε φυσικά ότι οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι για όλους μας. Tώρα όμως, είναι απαραίτητο και περισσότερο από ποτέ να διατηρήσουμε την ενότητά μας και την επαφή με τις ρίζες μας, με συγγενείς, με φίλους, με τους συγχωριανούς μας.
Την ευκαιρία αυτή μας δίνει ο Σύλλογός μας, που προσπαθούμε να κρατάμε ζωντανό, παρ' όλες τις δυσκολίες, ώστε να έχουμε ένα κοινό σημείο αναφοράς όλοι εμείς οι Σιτοχωρίτες που ζούμε στην πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, και για να συνεχίσει να υπάρχει και η τράπεζα αίματος που τόσο απαραίτητη είναι για όλους μας εδώ και 35 χρόνια.

Σ' αυτή μας την προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας και σας προσκαλούμε να στηρίξετε και φέτος τον ετήσιο χορό μας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, στην ανακαινισμένη αίθουσα εκδηλώσεων "ΑΓΓΕΧΡΗΜΑ" στην οδό ΑΝ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 285, ΜΕΤΕΩΡΑ ΘΕΣ\ΝΙΚΗΣ τηλ. 2310 636161.
Η τιμή πρόσκλησης είναι 15 ευρώ για τους μεγάλους και 10 ευρώ για τα παιδιά εως 12 ετών.
Ώρα έναρξης 8:30 μ.μ..

Φυσικά θα υπάρχει και λαχειοφόρος αγορά, γι αυτό όσοι θέλουν να προσφέρουν κάποιο δώρο, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με την γραμματέα του Συλλόγου, κα Δανιλούδη Χρυσούλα στα τηλ. 2310 746766 και κιν 6940 637187, ή με οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου γνωρίζουν, εως τις 25 Ιανουαρίου 2017.


Ελπίζουμε να σας δούμε όλους και φέτος και να περάσουμε μια όμορφη βραδιά.

με τις καλύτερες ευχές μας για το Δ. Σ.
η γραμματέας
Δανιλούδη Χρυσούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου