Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

40 χρόνια λειτουργίας γιορτάζει ο Σύλλογος Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης στον ετήσιο χορό 2019

40 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΟΣΦΟΡΆΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ


Πέρασαν σαράντα χρόνια από τότε (1979) που μια ομάδα Συγχωριανων μας που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη. άλλοι για να δουλέψουν και αλλοι για να σπουδάσουν ,αποφάσισαν την δημιουργία ενός πολιτιστικού Συλλόγου που θα είχε σαν σκοπό την κοινωνική επαφή και επικοινωνία των ΣΙΤΟΧΩΡΙΤΏΝ της Θεσ/νίκης καθώς και την διατήρηση της επαφής με τη γενέτειρα τους ,συντηρόντας και διαδίδοντας την παράδοση του τόπου μας
Αυτή τή μέρα θα γιορτάσουμε φέτος στο χορό μας στον ταβερνοχωρο" ΓΙΑΓΚΟΥΛΑ "Στο Ωραιόκαστρο το Σάββατο 9. / 2/ 2019 Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μοιραστούμε όλοι μαζί αυτές τις υπέροχες στιγμές του Συλλόγου μας
Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δ. ΒΑΚΑΛΟΥΔΗΣ
Αγαπητοί Σιτοχωρίτες, αιμοδότες και φίλοι του Συλλόγου μας, αφού σας ευχηθούμε και πάλι καλή χρονιά με υγεία και ότι καλύτερο για τον καθένα σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έφτασε και πάλι ο καιρός για την μεγάλη ετήσια συνάντησή μας, τον χορό του Συλλόγου μας.
Ο χορός μας λοιπόν, έχει προγραμματιστεί για το βράδυ του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2019, στον ταβερνοχώρο "ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΑΣ" στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. (Χρήστου Κονταξόπουλου 1 τηλ.2310 698104) Μετά τον οικισμό της Γαλήνης υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ Μασούτης. Εκεί υπάρχει φανάρι στο οποίο στρίβουμε αριστερά. Στα 100 μέτρα αριστερά είναι η αίθουσα του χορού.
Η ώρα έναρξης είναι στις 8:30μ.μ. και η τιμή πρόσκλησης είναι 15 ευρώ.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κατα την διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει και η κοπή της βασιλόπιτας καθώς και η βράβευση των αιμοδοτών μας που έχουν συμπληρώσει 5, 10 και 20 αιμοδοσίες.
Επίσης θα υπαρχει λαχειοφόρος αγορά, γι αυτό όσοι θέλουν να προσφέρουν κάποιο δώρο για τα λαχεία μας, και να στηρίξουν και μ αυτό τον τρόπο την εκδήλωσή μας, μπορούν να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του συλλόγου μας γνωρίζουν εως τις 4 Φεβριυαρίου.
Μέσα στο τρέξιμο της καθημερινότητας, ο χορός του Συλλογου είναι κυρίως μια ευκαιρία να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί, συγχωριανοί και φίλοι και να περάσουμε μια όμορφη βραδιά. Όμως εκτός αυτού είναι και το κύριο έσοδο του Συλλόγου μας που βοηθά στην επιβίωση του και κατά συνέπεια και της τράπεζας αίματος των αιμοδοτών του Συλλόγου Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης.
Γι αυτό ευχόμαστε να στηρίξετε και φέτος αυτή μας την εκδήλωση και να μας δώσετε την χαρά να σας δούμε όλους από κοντα.
Για το Δ.Σ
η Γραμματέας
Δανιλούδη Χρυσούλα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου