Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Καθαρίστηκε ο χώρος του παλαιού γηπέδου

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Αντιδημάρχου του πρώην Δήμου Αχινού και Αντιδημάρχου Κοινωνικών Δομών του Καλλικρατικού Δήμου Βισαλτίας Λεμονιάς Δελικωνσταντά-Γαβριηλίδου, σε αίτημα του Προέδρου της τοπικής Κοινότητας Κωνσταντίνου Κυριακούδη για το κόψιμο των χόρτων και τον καθαρισμό στο χώρο του παλιού γηπέδου του χωριού . 
Οι εργασίες, σε συνεργασία με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Σερρών Αθανάσιο Μασλαρινό, πραγματοποιήθηκαν από τις υπηρεσίες του Δήμου, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και εθελοντική εργασία.

Οι ενέργειες έχουν στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και τον εξωραϊσμό στον οικισμό Σιτοχωρίου με απώτερο σκοπό την δημιουργία της μεγαλύτερης πλατείας στην Ελλάδα, μετά από δεντροφύτευση που προβλέπεται να ακολουθήσει με τη βοήθεια του δασαρχείου Νιγρίτας και προσωπικά του Βασίλη Καραστεργίου, αφού ο χώρος αποτελεί φυσική συνέχεια της υπάρχουσας κεντρικής πλατείας του χωριού.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε.Σερρών για την παραχώρηση του ειδικού μηχανήματος καθώς και τους εθελοντές . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου